MYK:llä on entistä iskevämpi yritysrekisteri

Mäntsäläläiset yritykset ovat jo pitkään saaneet laajempaa näkyvyyttä Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n – MYK:in ylläpitämän yritysrekisterin avulla. Useastihan pienet paikalliset yritykset jäävät internetissä vähemmälle huomiolle.  Nyt rekisteriin tehdyn hakukoneoptimoinnin ansioista yrityksillä on yhä parempi mahdollisuus tulla nähdyksi Googlen hakutuloksissa. Tärkeätä on pitää yrityksen tiedot ajan tasalla sekä suomeksi että englanniksi!

 

Yrityksen sijoitus Googlen hakutuloksissa on nykyään tärkeä tekijä näkyvyydessä, sillä internetistä palveluita hakeva henkilö usein klikkaa heti ensimmäisen hakutulos-sivun linkistä. MYK:n teettämät analyysit osoittavat, että yritysrekisteriin ilmoittautuneiden yritysten linkki näkyy yleensä Googlessa hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla, keskimäärin sijalla 7,3. Monilla sijoitus on jopa parempi kuin 5. Tämän ansiosta rekisteri tuo lisänäkyvyyttä sellaisten yritysten kotisivuille, jotka muutoin ilmestyisivät hakutuloksiin vasta toiselle tai kolmannelle tulos-sivulle. Lisänäkyvyyttä saavat erityisesti ne rekisterissä olevat paikalliset yritykset, joiden kotisivut ovat vielä pienet, eivätkä siksi pärjää näkyvyydessä suurempia kilpailijoita vastaan.

 

Rekisterillä on myös itsenäinen hakutoiminto osoitteessa www.yrityskehitys.net/yrityshakemisto, jossa paikallisia yrityksiä voi etsiä vapaalla avainsanahaulla rekisteriin liittyneiden yritysten joukosta.

 

Yritysrekisterin kehitystä jatketaan yhä, ja Mäntsälän Yrityskehitys kannustaa kaikkia yrityksiä liittymään siihen ilmaiseksi osoitteessa www.yrityskehitys.net/yrityshakemisto/tietojen-ilmoitus.

 

Yritysrekisterin eniten liikennettä keränneet yritykset olivat (ajanjaksolla lokakuusta vuodenvaihteeseen vuonna 2016):

1.      Mäntsälän Autopesu

2.      Matkahuolto

3.      Yandex

4.      e-ville

5.      LB Autopesula

6.      Mäntsälän Lääkäripalvelu

7.      Mäntsälän Pesupallo

8.      Remax

9.      Tokmanni

10.  Etelä-Suomen Linjaliikenne