Yritysneuvonnasta syntyi hauska animaatiofilmi MYK:lle

Mäntsälän Yrityskehityksen MYK:n uusin animaatiofilmi on valmistunut. Uusi reilun minuutin pituinen video kertoo iloisesti yritysneuvonnasta. 

Yrittäjyyttä miettivä nuorukainen astelee MYK:een, jossa yritysideaa pohditaan monelta kantilta. Yritysidea jalostuu matkan varrella. Animaatiohahmojen pääosan esittäjät ovat yrittäjä itse ja yritysneuvojana MYK:n toimitusjohtaja Harri Kari. Sivuosassa vilahtaa markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho, josta oululainen Grafiikkatehdas.fi on saanut varsin näköisensä hahmon.

MYK haluaa uuden videon myötä madaltaa kynnystä saapua neuvottelemaan yritysideasta, vaikka se olisi vielä raakileasteella. Videon tuotantokustannukset olivat edulliset ja toteutus syntyi ripeästi. Käsikirjoitus ja tilaus annettiin tammikuussa ja valmis video saatiin hiihtolomaviikolla 8.

Animaatiovideon tekijä on Grafiikkatehdas.fi, joka tekee organisaatioille grafiikkaa ja videoanimaatioita. ”Mäntsälän projekti oli mielenkiintoinen ja asiakkaalla selkeä toive tyylistä. Mäntsälässä uskalletaan heittäytyä myös tekemiseen omannäköisyydellä”, toteaa projektipäällikkö Minna Niemelä.

Ajan MYK:n yritysneuvontaan voi varata numerosta 0400 493008.

 

http://www.yrityskehitys.net/palvelut