Mäntsälän Yrityskehitys – MYK mukana Expo Real sijoittaja- ja kiinteistömessuilla Münchenissä

Mäntsälän Yrityskehitys osallistuu yhdessä muiden Kuumakuntien kanssa Expo Real messuille Münchenissä 8.-10. lokakuuta 2018. Mäntsälä on ollut kerran aiemmin messuilla vuonna 2013. Silloin Mäntsälää markkinoi Jyrki Teeriaho kuten nytkin lokakuussa. Kuuma kunnat ovat Helsinki, Finnland osastolla, jossa Kuuma kuntien lisäksi  ovat myös Tampere ja Turku. Kuuma on messuilla esillä Helsinki Ring of Industry teemalla. Mesusosaston avaa Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki.

  • Aiemman kokemuksen perusteella saksalaiset sijoittajat ovat kiinnostuneet isoista kohteista. Pyrin tuomaan esille Mäntsälän Kapulin yritysaluetta,  jossa meillä on hyviä kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä kuten Tokmanni, Yandex, ja Recticel . Mäntsälässä toimii myös maailman suurin juomatölkkien valmistaja Ball, kertoo  markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.
  • Mäntsälä on myös monella tapaa risteys. Perinteisen liikenteen lisäksi olemme myös tietoliikenneverkkojen ja sähköverkkojen risteys. Tämä on huomattu tietoliikenne ja energiaintensiivisissä yrityksissä hyvin.

Expo real –messuilla on hieman yli 2000 näytteilleasettajaa ja sinne odotetaan 42 000 ammattilaiskävijää.

Mäntsälän Yrityskehitys Oy hoitaa kokonaisvaltaisesti yritysten sijoittumispalveluita Mäntsälässä. Keskeistä on auttaa yrityksiä kaikissa asioissa mitä Mäntsälään sijoittunut yritys tarvitsee ja sitä kautta juurruttaa yritys paikkakunnalle.

 

 

Katso myös:  exporeal.net