Loistavaa miten paljon MYK panostaa yrittäjiin

Juha Parviainen Mäntsälän Yrityskehityksestä: ”Aivan loistavaa, miten paljon he panostavat yrittäjiin”

Parviainen Heavy Oy tuo Dieci-kurottajia Suomeen, huoltaa niitä ja tarjoaa varaosaverkoston. Parviainen Heavy hyödyntää muiden mäntsäläläisten yrittäjien palveluita ja yrittäjä Juha Parviainen on mukana kehittämässä alueen yrittäjien tunnettuutta Mäntsälän Yrityskehityksen kanssa. Parviainen kehuu toimintaa MYK:in kanssa helpoksi.

Parviainen Heavyn suurin asiakasryhmä on rakennusteollisuus ja Mäntsälästä käsin yritys palvelee asiakkaitaan Utsjoelta Hankoon.

– Mäntsälässä on hyvä yrittää. Täällä on tosi paljon moniosaajia ja meillä on paljon yhteistyökumppaneita. Vähän matkan päässä on hiekkapuhaltamo ja maalaamo, missä voimme käyttää osia hiekkapuhalluksessa ja kuljetusliikkeitä, keneltä voimme ostaa kuljetuspalveluita, yrittäjä Juha Parviainen kertoo.

“Suuren kiitoksen paikka MYK:ille”

Mäntsälän Yrityskehitys tuli Parviaiselle tutuksi, kun hän alkoi suunnitella Parviainen Heavyn tilojen rakentamista. MYK auttoi Parviaista varsinkin kunnan lupa-asioiden ja papereiden täyttämisessä.

– Kävimme läpi, mitä asioita pitää ottaa huomioon, niitä oli iso pino ja iso nippu. Suuren kiitoksen paikka MYK:ille, että he osasivat auttaa ja neuvoa, miten asiat tehdäään oikein. Se on aivan loistavaa, miten paljon he panostavat yrittäjiin, Parviainen kiittelee.

 

Kysyttäessä Mäntsälän Yrityskehityksen hinnasta, Parviainen jää miettimään hetkeksi.

– Hyvä kysymys. Ei sieltä ole tullut ikinä mitään laskua. Menemme pullakahvi-linjalla, en ole maksanut yhtään mitään, Parviainen kertoo naurahtaen.

– Kyllä olisi päätä saanut hakata seinään. MYK helpotti niin paljon, että en osaa edes sanoin kuvailla, paljonko säästin aikaa ja vaivaa, Parviainen päättää.