Siirry sisältöön

Vuoden 2019 yrittäjiä palkittiin Mäntsälän Saarella Lusikkalinnassa lauantaina

Yrittäjiä palkittiin lauantaina - 26.10.2019

Mäntsälän Yrittäjät palkitsivat Vuoden Yrittäjäksi Antti Metsä Oy:n.

Vuoden yksinyrittäjä on Leila Sivonen Nunnusta

Leila Sivonen pitää Nunnu vaateliikettä, joka on nykyisin naistenvaatteiden erikoisliike. Aiemmin Nunnu tunnettiin lastenvaateliikkeenä. Sivonen aloitti yritystoimintansa Mäntsälässä vuonna 2003. Sitä ennen hänen liikkeensä olivat Järvenpäässä ja Nurmijärvellä.

Nunnun liikepaikka on erinomainen Mäntsälän Citymarketissa ja Leila Sivonen tunnetaan ammattitaitoisena, asiakkaiden ostokäyttäytymisen ymmärtävä yrittäjänä. Liikkeessä on aina miellyttävä asioida.

Panimo Kiiski on Vuoden Nuori Yritys

Tänä vuonna jaettiin ensimmäistä kertaa Mäntsälässä Vuoden Nuori Yritys palkinto.  Palkinnon jakoivat Mäntsälän kunta ja Mäntsälän Yrityskehitys. Palkinnot saivat Panimo Kiisken Janne Ahonen ja Pasi Kiiskinen.

Panimo Kiiski on tehnyt rakettimaisen nousun Suomen oluttaivaalle.  Olutosaamiseen pohjautuvat palkinnot ovat olleet oikeutettuja; mallaspohjaa kunnioittaen, puhtaita ja selkeitä makuja korostaen on syntynyt hieno olutperhe, jonka nimetkin ovat hauskoja. On Kapina, Vastaranta, Maininki ja Majakka.

Tapahtumajärjestäjinä Pasi ja Janne onnistuivat tänä kesänä hienosti: Olutfestivaali Poikkitien alueella panimon pihassa, täyttyi yleisöstä hetkessä ja kaikki janoiset eivät mahtuneet edes mukaan. Tapahtumalle on varmaankin jatkoa vuonna 2020.