Siirry sisältöön

Uudenmaan Yrittäjien uusi aluejohtaja on Petri Ovaska

Petri Ovaska on valittu Uudenmaan Yrittäjien aluejohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään maanantaina 12.4.2021. Uudenmaan Yrittäjien hallitus valitsi aluejohtajan 14 hakijan joukosta.

-Haimme tehtävään pk- ja mikroyrittäjiä ymmärtävää järjestöosaajaa. Mielestämme tällaisen osaajan aluejohtajaksi myös löysimme. Nyt lähdemme hyvillä mielin yhdessä rakentamaan Uudenmaan Yrittäjien ”uutta normaalia”, Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Aalto sanoo.

Järvenpääläinen Ovaska on toiminut aiemmin Uudenmaan Yrittäjissä järjestöpäällikkönä 2016-18. Hän siirtyy tehtävään Keuken yrityskehittäjän paikalta.

Uudenlaista ajattelua, aktiivista ja yhteistyökykyistä otetta

-Uudenmaan Yrittäjät on uuden strategiakauden alussa. Tämä aika haastaa järjestöä ja vaatii uudenlaista ajattelua. Minulla on voimakas tunteenpalo yrittäjyyden olosuhteiden parantamiseen ja yrittäjämäisen ajattelun lisäämiseen. Yrityskehittäjänä olen saanut mahdollisuuden työskennellä yrittäjyyden ytimessä, nähnyt pandemian vaikutukset ja edunvalvonnan konkreettiset hyödyt, Ovaska sanoo.

-Työhistoriani kautta tunnen kolmiportaisen järjestön, näen sen mahdollisuudet ja tunnistan haasteet. Yhdessä osaavan tiimin kanssa meillä on kaikki edellytykset varmistaa Uudenmaan Yrittäjien asema alueen merkittävänä elinkeinoelämän järjestönä, joka aktiivisella ja yhteistyökykyisellä otteella vaikuttaa positiivisesti yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiin koko toimialueella.

Ovaska on aiemmin työurallaan toiminut vastuullisissa myynnin, markkinoinnin ja ostamisen tehtävissä yksityisissä yrityksissä sekä kouluttajana Luksiassa, Amiedussa ja Point Collegessa, jossa hän toimi myös tiimivastaavana. Luottamustoimissaan hän on muun muassa toiminut Suomen Nuorkauppakamareiden puheenjohtajana ja Pääkaupunkiseudun Yrityskummien varapuheenjohtajana.

Lähde: Uudenmaan Yrittäjien tiedoite