Siirry sisältöön

Paikallinen Juha Leinonen on valittu Mäntsälän Yrityskehityksen uudeksi toimitusjohtajaksi

Juha Leinonen aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 2. elokuuta, Harri Karin jäädessä eläkkeelle syyskuussa. Uuden toimitusjohtajan juuret ovat vahvasti Mäntsälässä ja kunnan historia ja kehitys tuttua. Leinonen on seurannut uransa varrella luontevasti myös Mykin toimintaa.

Lähes paljasjalkaisena mäntsäläläisenä on ollut ilo seurata Mäntsälän kasvua sekä kunnan määrätietoista sitoutumista elinvoiman kehittämiseen.

Diplomi-insinöörin urapolku on vienyt Leinosen välillä pääkaupunkiseudulle ja nyt viimeisimpänä Hyvinkäälle, jossa hän työskentelee tällä hetkellä Teknologiakeskus TechVillassa toimitusjohtajana. Teollisuuden ja logistiikan toimialojen kehittämispalveluja tarjoavassa TechVillassa hän aloitti syksyllä 2009. Käytännönläheinen kehitys- ja verkostotyö ovat siis tuttuja teemoja ja päätös hakea toimitusjohtajaksi Mäntsälän Yrityskehitykseen oli luonteva.

Vankkoja linjanvetoja uusi toimitusjohtaja ei vielä lähde vetämään, mutta mainitsee ketteryyden, joustavuuden ja hyvän yhteistyön olevan sellaisia teemoja, joista haluaa pitää kiinni ja edistää.

Mäntsälässä on onnistuttu luomaan malli, jossa kuntapäättäjät, viranhaltijat ja konserniyhtiöt tekevät tehokasta yhteistyötä yritysmyönteisen kunnan kehittämiseksi. Pyrin tulevassa tehtävässäni omalta osaltani jatkamaan tätä avointa ja hyväksi havaittua toimintatapaa.

Työn vastapainona Leinonen kertoo nikkaroivansa kaikenlaista puusta tai nauttivan musiikkiharrastuksesta koko perheen voimin.

Juha Leinonen Mäntsälän Yrityskehityksen edessä

Kuva ja teksti: Irina Patrikainen