Siirry sisältöön

Mäntsälässä on välitön yhteistyön henki

Mäntsälän Yrityskehityksessä elokuun alussa aloittanut toimitusjohtaja Juha Leinonen jatkaa positiivisin mielin MYK:n keulassa. Juha on viettänyt edeltäjänsä Harri Karin kanssa aikaa niin toimistossa kuin kentälläkin. Verkostoituminen, ihmisten tapaaminen ja kuulumisten vaihtaminen on iso osa työtä. Yrittäjyyttä eletään, eikä sieltä saatua niin sanottua hiljaista tietoa ja yhteyksiä vaihdeta läpsystä.

Kohta on pari viikkoa vilahtanut MYK:ssä, ja sinä aikana olen tavannut paljon mäntsäläläisiä yrittäjiä, kunnan henkilöstöä ja muita kumppaneita. Päällimmäisenä tunnelmana on ollut aito ja välitön yhteistyön henki, joka kaikissa kohtaamisissa on ollut. Mäntsälän malli on siis muutakin kuin pelkkää puhetta -täällä tuntuvat kaikki tekevän töitä samojen tavoitteiden puolesta organisaatiorajoista riippumatta, kertoo Juha.

Mäntsälässä on tänä vuonna puhaltaneet uudet tuulet ja useita päättäjiä, virkamiehiä ja vaikuttajia on vaihtunut. Edeltäjät ovat tehneet hyvää työtä ja hyväksi havaittuja toimintatapoja aiotaan jatkaa ja edelleen kehittää.

Yritysten parissa liikkuessa ei ole voinut olla huomaamatta, että kunta kehittyy nyt hyvään suuntaan. Asukkaita ja yrityksiä muuttaa kuntaan ja uusia tiloja rakennetaan. Paikallisten ja tänne sijoittumista harkitsevien yritysten palvelemisessa MYK tulee pitämään kiinni lupauksestaan vastata asiakkaiden kysymyksiin 48 tunnin sisällä, vakuuttaa Leinonen.

yritysvierailu k market kaunismki 2021

Juha Leinonen ja Harri Kari vierailulla K-Market Kaunismäessä yrittäjä Mikko Pirkolaa tervehtimässä.