Siirry sisältöön

Seurojentalon alue ja Kapinatori anniskelualueeksi

Seurojentalo piha-alueineen sekä Kapinatori ovat saaneet alueena anniskeluoikeudet. Torialueet jaettiin yhteensä kymmeneen pienempään lohkoon, joissa kussakin voi tapahtumien aikana olla oma toimija. Käytännössä tapahtumajärjestäjien lupakäytännöt keventyivät ja nopeutuivat huomattavasti uudistuksen myötä. 

Alla oleva ote Aluehallintoviraston sivuilta tarkentaa asian hyvin. Sivustolta löytyy myös asiasta opastusvideo.

Jos tapahtuma-alueen (esimerkiksi juhlatilan) omistaja tai haltija on hakenut tilaa tai aluetta hyväksytyksi anniskelualueeksi, voit anniskella tapahtumassa omalla ilmoituksella. Sinulla pitää olla voimassa oleva anniskelulupa.

Ilmoitus pitää tehdä viimeistään kolme vuorokautta ennen tapahtumaa sille aluehallintovirastolle, jonka toimialueella tila tai alue sijaitsee. Anniskelu edellyttää sitä, että anniskelijalla on voimassa oleva anniskelulupa.

Anniskelija saa tilan omistajalta tai haltijalta anniskelualueen numeron ja mahdolliset anniskelua rajoittavat ehdot. Ilmoitusmaksu on 95 euroa per tilaisuus tai tapahtuma.

(https://avi.fi/asioi/henkiloasiakas/luvat-ilmoitukset-ja-hakemukset/alkoholi-ja-anniskelu/anniskelulupa 1.10.2021)

Kun tapahtuman järjestäminen on ajankohtaista -ota yhteyttä!

Lisäys 6.10.

Mäntsälän torialueiden vuokrauksen lisätiedot kunnan sivujen kautta. Seurojentalon varaaminen tilavarauskalenterin kautta.Tapahtumanjärjestäjän tulee siis normaaliin tapaan varata torialue ja sen lisäksi huolehtia anniskeluun liittyvistä luvista ja käytännöistä.