Siirry sisältöön

Yrittäjänaiset valitsivat uuden puheenjohtajan ja Vuoden Sallin

Mäntsälän Yrittäjänaisilla oli tapahtumarikas ja juhlantäyteinen vuosikokouspäivä lauantaina 23.10. Alkuillan kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja seuraavalle vuodelle 2022. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Fenno Optiikan yrittäjä Tuula Eloranta, joka on pitkäaikainen Yrittäjänaisten aktiivijäsen.

Nykyinen puheenjohtaja Kati Rintakorpi sai kiitosta työstään Yrittäjänaisten kärjessä ja hänen aktiisista otettaan jäädään varmasti kaipaamaan, hänen muuttaessaan Mäntsälästä Lounais-Suomeen.

tuula eloranta ja kati rintakorpi 23.10.2021 uusi puheenjohtaja valittu copy

Kuvassa nykyinen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Kati Rintakorpi ja tuleva puheenjohtaja Tuula Eloranta

Mäntsälän Vuoden Naisyrittäjä eli Vuoden Salli 2021 

Päivä huipentui Hirvitalossa pidettyyn juhlaan, jossa julkistettiin vuoden 2021 Salli, Marjokodin Marjo Havurinne. Marjo on saanut asiakkailtaan kiitosta laaja-alaisesta asiantuntijuudesta, täsmällisyydestä ja sydämellisyydestä. Juhlissa mukana olleilta satoi samansuuntaisia kommentteja. 

Vuoden Salli Marjo oli selkeästi liikuttunut tunnustuksestaan. Kiitospuheessaan hän kertoi, kuinka asiakkaiden elämän suurissa tilanteissa mukana oleminen ei aina ole yhtä juhlaa. Varsinkin menneenä 1,5 vuotena joukossa on ollut myös surullisia kodista luopumisia, koska korona on vaikuttanut ihmisten elämään monin tavoin. Hohdokkaanakin pidetty ammatti vaatii siis tekijältään monenlaisia taitoja, joita Vuoden Sallilta ainakin löytyy.

Onnittelut MYKin ja kunnan puolesta Vuoden Sallille kävi antamassa Irina Patrikainen. 

marjo havurinne vuoden salli 2021 copy

Kuvassa Kati Rintakorpi onnittelemassa Vuoden Sallia Marjo Havurinnettä