Siirry sisältöön

Mäntsälän vuoden 2021 yritykset ja yrittäjät on valittu

Vuoden 2021 mäntsäläläiset yritykset ja yrittäjät palkittiin Saaren Kartanon Lusikkalinnassa lauantaina 30.10. Palkintoja jaettiin kolmessa kategoriassa, Vuoden Yrittäjä, Vuoden Yksinyrittäjä ja Vuoden Nuori Yritys. Vuoden Yrittäjän ja Yksinyrittäjän valitsevat Mäntsälän Yrittäjät ja Nuoren Yrityksen Mäntsälän Yrityskehitys ja kunta. 

Vuoden Yrittäjä 2021 -palkinto: Ruuvikauppa Oy Ålander - Liisa ja Timo Ålander.

Vuoden Yrittäjän valitsemistyöryhmä korostaa Vuoden 2021 Yrittäjän valinnassaan yrityksen hyvää taloudellista tulosta, hyvää palvelua, mukavaa ja ystävällistä yrittäjäparia sekä yrityksen pitkää historiaa.

Asiakkaita yrityksellä on ympäri Suomea. Yrityksellä on myymälä ja isot varastotilat Mäntsälässä Maisalantiellä.

Yritys on perheyritys, pariskunta työskentelee yrityksessä kahdestaan. Yrittäjällä on 40 vuoden kokemus alallaan. Yritys myy mm. ruuveja, pultteja ja sähkötyökoneita.

Vuoden Yksinyrittäjäpalkinto: Aila Pakkinen, yritys Verhoomo Aila Paakkinen

Yksinyrittäjäpalkinto jaettiin Mäntsälän Yrittäjissä nyt kuudetta kertaa. Yksinyrittäjäpalkinto on palkinto elämäntyöstä. Yksinyrittäjä on koko yrityksen henkilöstö. Yksinyrittäjä vastaa omassa yrityksessään kaikesta: tuotannosta, myynnistä, markkinoinnista, taloudesta ja hallinnosta. Kun yksinyrittäjässä yhdistyy usein koko yrityksen omistajakunta ja henkilöstö samassa paketissa, on yrittäjän ajankäyttö ja energia tärkeä resurssi yritykselle.

Yrityksen palveluihin kuuluvat päätyön huonekalujen verhoilun lisäksi ajoneuvojen, asuntovaunujen ja veneiden verhoilu.

Vuoden Nuori Yritys -palkinto: Miika Mattila, yritys Polkupyörähuolto M.Mattila

Palkinto myönnetään viime vuosina aloittaneelle yritykselle, joka on osoittanut määrätietoisuutta ja rohkeutta yrityksen alkutaipaleella, positiivisella tavalla erottunut palvelullaan tai tuotteillaan, sekä toiminut hyvänä yrittäjyyden esikuvana ja osaltaan vahvistanut Mäntsälän kunnan monipuolista elinkeinoelämää.

Vuoden 2021 Mäntsäläläinen Nuori Yritys -palkinnon saajan valinnassa yrityksen ja yrittäjän erityisiksi ansioiksi arvioitiin laajasti asiakaskunnalta kuuluva positiivinen asiakaspalaute, erinomainen ammattitaito ja osaaminen, sekä luotettavuus asiakkaiden palvelulupausten pitämisessä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa.

Palkinnon saava yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2017. Yrittäjän osaaminen ja palvelu on mäntsäläläisten keskuudessa laajasti tunnettua ja arvostettua, ja yritys tarjoaa palveluita, jotka koskettavat suurta kuntalaisten joukkoa. Yrittäjän positiivinen ja ratkaisulähtöinen asenne on toiminnalle tunnusmerkillistä. Polkupyörähuollon lisäksi yritys myy tarvikkeita ja huoltaa talvikaudella luistimia ja suksia.

Onnittelut voittajille!

vuoden yrittjt 2021 palkintojenjako

Kuvassa Mäntsälän Vuoden  2021 Yrittäjiksi palkitut, Mäntsälän Yrittäjien, kunnan edustajia sekä Mäntsälän Yrityskehityksen edustaja