Siirry sisältöön

Mäntsälän Vuoden yrittäjät palkittiin Y-juhlassa lauantaina

Vuosi lähestyy loppuaan ja taas oli aika palkita vuoden yrittäjät. Saaren Kartanon Lusikkalinnassa pidetyssä Y-juhlassa palkittiin Mäntsälän Yrityskehityksen, kunnan sekä Mäntsälän Yrittäjien toimesta neljä paikallista yrittäjää/yritystä. Tänä vuonna poikkeuksellisesti palkittiin myös Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin saaja.

Mäntsälän Vuoden 2022 palkitut yrittäjät sekä palkinnon antajat rivissä juhlapäivänä

Nuori Yritys: Kimmi Oy, Petri ja Sara Salo
Yksin Yrittäjä: Makezone, Markku Haapaniemi
Vuoden Yrittäjä: Tasoite- ja maalaustyö Vista Oy, Joni Lindblom
Suomen Yrittäjien kultaisen Yrittäjäristin sai Elina Alanko, Viestintä Alanko Oy (Mäntsälän Kirjapaino, Mäntsälän Sanomat ja KIPA-kirjakauppa)
Elämäntyöpalkinto: Aimo Kiikkilä
 

Nuori Yritys 2022 -palkinto kankaiden karkkikauppa Kimmi Oy:lle

Mäntsälän Yrityskehityksen ja Mäntsälän kunnan valitsema Nuori Yritys -palkinnon sai käsityöalan yritys Kimmi Oy. Sara ja Petri Salon luotsaama yritys on lähteneyt liikkeelle Saran harrastuksesta ja sen ensimmäinen toimipiste oli Mäntsälässä Poikkitien teollisuusalueella. Viiden toimintavuoden aikana liiketoimintaa on kuitenkin kehitetty määrätietoisesti ja pian yritys on muuttamassa jo kolmannen kerran, jälleen entistä suurempiin tiloihin. Mäntsälän Juustoportin liiketiloista muutetaan yhtälailla hyvien yhteyksien äärelle Veturin yritysalueelle nelostien ja Hanko-Porvoo tien risteykseen. Maailman myllerrysten keskellä kasvua tavoitteleville ja toteuttaville yrityksille pitää nostaa hattua!

"Kiva, että on huomattu. Aikamoista kasvua on ollut ja nyt haastavassakin tilanteessa haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin. Valikoiman ja henkilöstön kasvattaminen nykyisissä tiloissa ei kuitenkaan olisi onnistunut. Yhdessä Petrin kanssa tätä tehdään ja olemme iloisia ja otettuja tästä palkinnosta." -Sara Salo, Kimmin perustaja.

Sara ja Petri Salo rakennustyömaalla Mäntsälän Veturin yritysalueella

Mäntsälän kunnan ja Mäntsälän Yrityskehityksen Vuoden Nuori Yritys -palkinto myönnetään viime vuosina aloittaneelle yritykselle, joka on osoittanut määrätietoisuutta ja rohkeutta yrityksen alkutaipaleella, positiivisella tavalla erottunut palvelullaan tai tuotteillaan, sekä toiminut hyvänä yrittäjyyden esikuvana ja osaltaan vahvistanut Mäntsälän kunnan monipuolista elinkeinoelämää.

Mäntsälän Vuoden 2022 Nuori Yritys -palkinnon saajan valinnassa yrityksen erityiseksi ansioksi arvioitiin määrätietoinen ja monipuolinen liiketoiminnan kehittäminen sekä kannattava kasvu, nopeasti laajeneva ja tyytyväinen asiakaskunta, sekä laaja ja asiakaslähtöinen tuotevalikoima. Kaiken toiminnan perustana on ensiluokkainen asiakaspalvelu.

kankaiden karkkikauppa kimmi

Palkinnon saava yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2018. Se on menestyksellisesti hyödyntänyt liiketoiminnassaan verkkokauppaa, sosiaalista mediaa sekä mm. hakukoneoptimointia ja muita digitaalisen markkinoinnin ja kaupankäynnin ratkaisuja. Yritys on kehittänyt suunnitelmallisesti myös toimitilojansa, ja se on pian siirtymässä laajentuvaa toimintaansa vastaaviin uusiin toimitiloihin.

Parhaimmat onnittelut kaikille voittajille!

Tekstiä lisätty 31.10. klo 13.05.