Siirry sisältöön

Tervetuloa uudistuneelle sivustollemme!

Mäntsälän Yrityskehityksen eli kotoisammin MYKin verkkosivut ovat uudistuneet

Uudistusta on tehty pikkuhiljaa ja ensimmäiset pilkahdukset uudesta ilmeestämme ja sen myötä tulleista uudistuksista tapahtuivat jo vuosi sitten, kesän korvilla. Sen jälkeen olemme uudistaneet mm. joitain esitteitämme, ilmoituspohjiamme ja Kapulin yritysalueen edustalla olevan ulkomainostaulun. Ensimmäinen uuden ilmeen mukainen ilmoitus taisi olla tämä, vuoden takainen kesäinen toivotus.

Vanha Mäntsälän Yrityskehityksen renouttavaa ja makoisaa kesää toivottava ilmoitus. Ilmoituksessa on MYKin uusi logoalhaalla oiekalla ja vasemmalla graafisessa elementissä sanat Yrittäjän arjessa. Toivotuksen lisäksi kuvassa on teksti ps. Ilmeemme muuttui -palvelut säilyivät ennallaan. Taustakuvassa on mansikoita kulhossa.

Risut ja ruusut

Nyt olemme siis edenneet siihen pisteeseen, että julkaisimme uudistuneet kotisivumme. Joitakin toiminnallisuuksia kehitetään edelleen. Otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan teiltä, joita varten sivustoa on rakennettu. Löysitkö tarvitsemasi tiedon? Puuttuiko jotain? Toimiko yrityshakemisto, jne. 

Ovatko yrityksesi tiedot kunnossa?

Samalla pyydän, että jos olet paikkakunnalla toimiva yrittäjä, käy katsomassa omat tietosi yrityshakemistosta. Onko palvelukuvaus sellainen kuin sen pitää olla? Löydätkö sen haku-toiminnolla, niillä hakusanoilla joilla haluat sen löytyvän? Tarvittaessa ilmoita täydennyksiä meille 'ilmoita yritys'-lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityshakemisto toimii jatkossa myös paikkana, mistä voit kurkata Mäntsälän alueella toimivat uudet yritykset. Ne ovat aina ensimmäisenä listalla kun siirryt yrityshakemiston etusivulle. Haun jälkeen yritykset listaantuvat aakkosjärjestyksessä.

Oman yrityksesi näkyvyyttä voit buustata lähettämälle meille logon tai kuvan, joka tulee myös yrityshakemiston listausnäkymään yrityskortin palloon (kuva). Pistäkäähän siis postia tulemaan. Myös minulta voi tästä asiasta kysyä lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Esimerkki yrityskortista. Jokaisen yrityksen kortissa näkyy yritysnimi, yhteystiedot ja mahdollinen verkkosivusto tai sometili. Kortti on käyntikortin tapainen ja sen yläreunassa keskellä on kuvaa tai logoa varten ympyrän muotoinen paikka.

Tämän uutisen myötä onkin hyvä toivotella kaikille oikein ihanaa syyskauden jatkoa!