Siirry sisältöön

Investointi joka kannattaa: Työllistä opiskelija kesäksi

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. (Hyvien) Työntekijöiden puute on viime aikoina koskettanut yhä useampaa yritystä ja yrittäjää. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja yritykseen sitoutunut työntekijä on arvokasta inhimillistä pääomaa, jota ei kannata pitää itsestäänselvyytenä.

Motivaatio ja sitoutuminen tuo tuottavuutta. Luottamus ja mahdollisuuksien antaminen ovat hyviä keinoja lisätä niitä. Ammattitaitoa voi opettaa. Anna siis nuorelle mahdollisuus, se voi olla sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen. Tutustu Keudan kesäoppisopimukseen!


Kesäoppisopimus tarjoaa mahdollisuuksia!
Onko yrityksenne rekrytoimassa opiskelijaa harjoitteluun tai kesätöihin? Keudassa opiskelee ja valmistuu vuosittain tulevaisuuden ammattilaisia useille eri aloille.

Kesäoppisopimus tarkoittaa kesätyön ja opiskelun yhdistämistä. Sen avulla on mahdollisuus saada motivoitunut kesätyöntekijä, jolla on selkeät tavoitteet ja halu oppia. Opiskelijalla on vastaavasti mahdollisuus edistää kesätyön aikana omia opintojaan käytännön työssä ja näin valmistuminen työelämään nopeutuu.

Kesäoppisopimuksen kesto suunnitellaan vastaamaan työpaikan tarpeita ja huomioimaan opiskelijan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita.

Kannustamme palkkaamaan myös alle 18-vuotiaita opiskelijoita kesätyöhön.

Työnantajalle voidaan maksaa koulutuskorvausta. Alle 20-vuotiaiden perustutkinnon suorittajien oppisopimuskoulutuksessa maksetaan korotettua koulutuskorvausta. Kesäoppisopimuksesta voitte lukea tarkemmin esitteestä.