Siirry sisältöön

Tokmannin uuden logistiikkakeskuksen ensimmäinen osa on otettu käyttöön

Logistiikkatoimintojen keskittäminen Mäntsälään uudistaa ja tehostaa Tokmannin logistiikkaa ja toimitusketjua.

Näin kerrotaan Tokmannin lehdistötiedotteessa 21.4.2023. Tokmannin pääkonttorin valmistuttua vuonna 2008, on Tokmanni ollut monella tapaa yksi Mäntsälän merkittävistä sijoittujista. Me Mäntsälän Yrityskehityksessä voimme todeta olevamme iloisia ja tyytyväisiä avoimeen keskusteluyhteyteen ja luottamukseen jota Tokmanni on osoittanut Mäntsälää kohtaa.

Nyt valmistunut ensimmäinen osa uudesta logistiikkakeskuksesta on jo itsestään tuntuvan kokoinen. 25 000 bruttoneliömetriä lisätilaa tarkoittaa noin kahdeksaa jalkapallokenttää. Kokonaisuuden toisen osan valmistuttua tilaa tulee olemaan 55 000 bruttoneliömetriä, ja jos olemassa oleva pääkonttori ja logistiikkakeskus lasketaan mukaan, tulee tilaa olemaan 18 jalkapallokentän verran, eli noin 130 000 bruttoneliömetriä. Hienosti sujunut rakennusprojekti voi näillä näkymin valmistua jopa puoli vuotta etuajassa, eli marraskuuhun mennessä.

Työpaikkoja uudistus tuo Mäntsälään Tokmannille noin 100 lisää. Tiedotteessaan Tokmannin HR-asiantuntija Joanna Tuhkanen kertoo, että Tokmanni mielletään usein myymälätyön tarjoajaksi. Todellisuudessa Tokmanni tarjoaa monen alan ammattilaisille ja opiskelijoille työpaikkoja. Monipuolisia uravaihtoehtoja voivat löytää mm. logistiikan, hankinnan ja markkinoinnin työntekijät. Perinteisesti Tokmanni on tarjonnut työpaikkoja myös kesätyöntekijöille. Pistä Tokmannin tarjoamat ura- ja harjoittelumahdollisuudet siis seurantaan!

Lue koko tiedote: https://ir.tokmanni.fi/fi/news-and-media/pr-story?itemid=247EE0E82AA2D7F1