Siirry sisältöön

Hae mukaan ja voita ilmainen ERP liiketoiminta-alusta käyttöösi

Oscar Softwaren Lupa kasvaa -kampanjassa ohjelmistotalo etsii valmistavan teollisuuden sekä tukku- ja vähittäiskaupan yrityksiä, joille se lahjoittaa liiketoiminta-alustan (ERP). Kampanja on herättänyt huomiota nykyasiakkaissa, kumppaneissa ja potentiaalisissa asiakkaissa.


Rohkea. Poikkeuksellinen. Muun muassa näillä sanoilla on kuvailtu Oscarin kesäkuun alussa käynnistynyttä Lupa kasvaa -kampanjaa.

Kampanjassa Oscar lahjoittaa liiketoiminta-alustan kahdelle pk-yritykselle. Valittujen yritysten kanssa Oscar tekee käyttöönottoprojektin, jonka etenemistä seurataan eri kanavissa. Käyttöönottoprojekti on pk-yritykselle ilmainen.

Mukaan etsitään yrityksiä, jotka haluavat yhdessä Oscarin kanssa kertoa kasvutavoitteistaan ja millaisia hyötyjä liiketoiminta-alusta yritykselle tuo.

– Asiakkaamme ja muut sidosryhmät ovat nähneet mainoksiamme ja kehuneet kampanjaa huikeaksi. Heitä on sykähdyttänyt se, että kampanja noudattaa erilaista linjaa kuin mihin on yleensä totuttu toiminnanohjausjärjestelmiä toimittavissa firmoissa, kertoo Oscarin myynti- ja markkinointijohtaja Timo Räsänen.

Räsäsen mukaan ensimmäiset hakemukset yrityksiltä saatiin jo muutamassa päivässä.

– Ilahduimme, kuinka vauhdikkaasti kampanja käynnistyi. Kampanjan verkkosivun kävijämäärät ovat myös kasvaneet tasaiseen tahtiin, Räsänen sanoo.

Räsänen arvelee, että kiinnostus kampanjaa kohtaan kertoo siitä, että taloudessa on meneillään nollakasvun vuosi ja vuonna 2024 siirrytään varovaisen kasvun aikaan.

– Nyt on yrityksissä oivallinen aika fokusoitua omaan tekemiseen, ja tarkastella, miten yrityksen tehokkuuteen, kannattavuuteen ja kasvuun voi vaikuttaa, kehittää sitä nyt, jotta ensi vuonna olisi tiedolla johtamisen välineet kunnossa, kun kasvun aika todennäköisesti alkaa, Räsänen sanoo.

Räsäsellä on kokonaisvaltainen käsitys yritysten liiketoiminnasta. Hän on tehnyt muun muassa yritysrahoitusta pankkialalla valmistavan teollisuuden sekä palvelualan yrityksille. Oscarilla Räsänen toimii myynnin ja markkinoinnin johtamisen lisäksi myös Oscar Talousosaston® johtajana.

Liiketoiminta-alusta näyttää tilanteen reaaliajassa kaikille sidosryhmille

Räsäsen mukaan digitalisaatio on yrityksille ainut ratkaisu pärjätä kilpailukykyisesti, on sitten kysymys Suomen markkinoista tai globaaleista markkinoista.

– Yrityksen kaikkien tietojen tulee olla koko ajan reaaliaikaisesti nähtävillä, jotta yritys oikeasti tietää mitä tekee, mitä päätöksiä tarvitaan ja kuinka ohjata liiketoimintaa, Räsänen sanoo.

Hänen mukaansa Suomessa on vielä paljon yrityksiä, joiden digitalisaatioprosessi on hajanainen. Käytössä voi olla useita eri järjestelmiä, jotka eivät keskustele keskenään, jolloin järjestelmä ei tue kokonaisvaltaisesti liiketoimintaa ja päätökset eivät perustu ajantasaiseen tietoon.

Oscarin liiketoiminta-alustalla yritys saa kokonaisvaltaisen näkymän yrityksen toiminnasta joka hetki ja tietoa voidaan jakaa eri käyttöliittymillä eteenpäin. Oscarin liiketoiminta-alustan kilpailuetu on, että se koostuu toiminnanohjausjärjestelmästä ja verkkoliiketoiminnasta ja mukaan voidaan integroida myös kolmannen osapuolen järjestelmiä.

Kaikesta toiminnasta saadaan reaaliaikaista tietoa, jota jaetaan verkkoliiketoiminnan ratkaisuilla.

– Verkkoliiketoiminnan käyttöliittymillä toiminnanohjausjärjestelmän data voidaan näyttää vaikka omille myyjille tai omille asiakkaille tai toimittajille tai kenelle ikinä halutaankin. Eri käyttöliittymillä jaetuilla tiedoilla sidosryhmät osaavat ennakoida omaa tekemistään, Räsänen sanoo.

Digitalisaatio tuo Räsäsen mukaan läpinäkyvyyden tekemiseen ja se mahdollistaa kasvun ja kannattavuuden nousun.

– Tarkalla liiketoimintatiedolla kulukohtiin voidaan puuttua: nähdään, missä kohtaa on tehostamisen paikka, missä käytetään liian kalliita raaka aineita ja missä kohtaa voidaan harkita vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Kaikille hakijoille soitetaan

Räsänen kannustaa pk-yrityksiä hakemaan mukaan Oscarin kampanjaan – se pistää kehityksen rattaat pyörimään joka tapauksessa.

– Kannattaa hakea! Jo hakemuksen jättämisestä keskusteleminen voi sysätä yrityksessä liikkeelle digitaalisia uudistuksia, joilla on kauaskantoisia positiivisia vaikutuksia, Räsänen sanoo.

Hakemuksen jättäminen ei sido yritystä mihinkään. Kaikille hakijoille soitetaan ja osa kutsutaan haastatteluun, jossa käydään läpi yrityksen tarpeita ja tavoitteita.

– Me olemme suomalainen toimija ja olemme kiinnostuneita suomalaisen teollisuuden sekä tukku- ja vähittäiskaupan menestyksestä, Räsänen summaa.

Yritykset voivat hakea Oscarin Lupa kasvaa -kampanjaan 15. syyskuuta asti.

Yhteystiedot:

Timo Räsänen, Myynti- ja markkinointijohtaja Oscar Software Oy

Puh: 0500 78 78 78

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Alkuperäinen tiedote ja lähde: Oscar Software Oy