Siirry sisältöön

Eero Kokko valittiin Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtajaksi

Eero Kokko on valittu Mäntsälän Yrittäjien uudeksi puheenjohtaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle (2024-2025). Äänestys oli tiukka ja ratkaisu vastaehdokkaaseen Harri Ruuhialaan tuli yhden äänen erolla.

Vuoden 2023 Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtaja Jarmo Mäkeläinen ja uusi Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtaja Eero Kokko onnittelukukkien kanssa.Vuoden 2023 Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtaja Jarmo Mäkeläinen ja Eero Kokko

Eero on monille tuttu aktiivi sekä yhdistystoiminnasta että kunnallispolitiikasta. Myös Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtajuus on hänelle ennestään tuttua. Syy asettua uudestaan ehdolle löytyi elämäntilanteen muutoksesta. 

"Aikaisempi elämäntilanteeni oli liian kiireinen, jotta olisin voinut täyspainoisesti hoitaa puheenjohtajan vakanssia. Nyt minulla on aikaa ja halua hoitaa mäntsäläläisten yrittäjien edunvalvontaa ja mahdollisuuksien mukaan parantaa heidän liiketoimintaedellytyksiä sekä yrittäjien hyvinvointia. Koen että minulla on vielä annettavaa paikallisyhdistystoimintaan. " -ensi vuonna aloittava puheenjohtaja kertoo.

Onnittelut Mäntsälän Yrityskehityksen puolesta!