Siirry sisältöön

Vuoden yrittäjäpalkinnot jaettiin 18.11.

Vuoden yrittäjät palkittiin 18.11. pidetyssä palkintojuhlassa Saaren Kartanon Lusikkalinnassa. Samassa yhteydessä Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtajalle Jarmo Mäkeläiselle myönnettiin Suomen Yrittäjien timanttinen Yrittäjäristi.

Vuoden Yrittäjä | Mäntsälän Car Pojat Oy
Vuoden Yksinyrittäjä | Heikki Komonen
Vuoden Nuori Yritys | Leipomo Ayda Konditorio Oy 
Vuoden Naisyrittäjä eli Salli | Juhlapalvelu Jubilant Oy:n Sisko Mulari

vuoden yrittajat 2023Kuvassa vasemmalta: Juha Leinonen, Pentti Komonen, Hannu Laurila, Mari Virolainen, Tapio Havula, Kari Virolainen, Jarmo Mäkeläinen, Ilknur Lutfi ja Parviz Lutfi.

Vuoden Yrittäjän palkinnon sai Car Pojat Oy. Jo vuonna 1984 Järvenpäässä aloittanut autokorjaamo on palvellut asiakkaita Mäntsälässä vuodesta 2003 lähtien. Tunnustus osui hyvin juhlistamaan yrityksen 20-vuotista taivalta Mäntsälässä.

Vuoden Yksinyrittäjän tunnustus meni pitkäaikaiselle yrittäjälle Pentti Komoselle. Hän on viime vuodet toiminut tilintarkastajana ja sitä ennen tilitoimistoyrittäjänä Mäntsälässä sekä Kouvolassa.

Vuoden Salli palkittiin Yrittäjänaisten päivänä 24.10. Sisko Mulari on pitkän linjan pitopalveluyrittäjä ja yhdistysaktiivi, joka on osoittanut muuntautumiskykynsä liiketoimintakentän yllättävissäkin muutoksissa.

Mäntsälän Yrityskehityksen nimikkotunnustuksen Vuoden Nuoren Yrityksen tittelin sai Leipomo Ayda Konditorio Oy, joka tunnetaan kotoisammin Leipomo Lähimmäisenä. 

Alla tarkemmat perustelut Vuoden Nuoren Yrityksen valinnasta.

Mäntsälän kunnan ja Mäntsälän Yrityskehityksen Vuoden Nuori Yritys -palkinto myönnetään viime vuosina aloittaneelle yritykselle, joka on osoittanut määrätietoisuutta ja rohkeutta yrityksen alkutaipaleella, positiivisella tavalla erottunut palvelullaan tai tuotteillaan, sekä toiminut hyvänä yrittäjyyden esikuvana ja osaltaan vahvistanut Mäntsälän kunnan monipuolista elinkeinoelämää.
 
Mäntsälän Vuoden 2023 Nuori Yritys -palkinnon saajan valinnassa yrityksen erityiseksi ansioksi arvioitiin ensiluokkainen asiakaspalvelu ja toiminnan korkea laatu, sekä määrätietoinen liiketoiminnan kehittäminen kannattavasti kasvaen.
Palkinnon saava yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2019. Yritys on ansiokkaasti jatkanut ja uudistanut mäntsäläläisille jo vuodesta 1989 alkaen tutun ja läheiseksi koetun liikkeen toimintaa. Yritys on aktiivisesti kehittänyt tuote- ja palveluvalikoimaansa, avannut verkkokaupan ja laajentanut markkinointiansa eri kanavissa sekä uudistanut liiketilojansa viihtyisästi. Yrityksen toiminnassa yhdistyvät perinteinen käsityötaito sekä nykyaikaisen teknologian hyödyntäminen, ja sen toimintaa ohjaavat vastuullisuuteen ja laadukkaaseen toimintaan pyrkivät päämäärät.

Onnittelut tunnustuksien saajille!