Siirry sisältöön

Hae yrittäjäksi Kirsikkapuistoon kesälle 2024

Kirsikkapuiston alueen käyttöluvat yritystoiminnalle kesällä 2024 ja optio vuosille 2025-2027

Joen rannasta kanervan väristen kukkaistutusten takaa näkymä pienelle hiekkarannalle joen toisella puolella. Takana näkyy puustoa ja hieman kerrostaloja.
Kirsikkapuisto on Mäntsälänjoen ja Veteraanitien välissä oleva hieno puistoalue. Mäntsälän kunta etsii Kirsikkapuiston alueelle kiinnostuneita yritystoimijoita, jotka tuovat puiston henkeen sopivaa yritystoimintaa alueelle kesän 2024 ajaksi (esim. kesäkahvilatoiminta). Yrittäjiä voi olla alueella myös useampia, mikäli toiminnat ja aluetarpeet sopivat yhteen. Nyt tehdään käyttölupa/sopimus yhdeksi vuodeksi ja optiona on käyttöluvan jatko seuraavalle kolmelle kesälle 2025-2027.

Mäntsälän kunta yhdessä Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n kanssa arvioivat saapuneet ehdotukset ja toimijat ja tekee päätöksen toimijoista, jotka sopivat parhaiten Kirsikkapuiston alueelle. Alueelle tulevan yrityksen/yritysten kanssa neuvotellaan yksityiskohdista tarkemmin.


Käyttöluvan ehdot tulevat olemaan:

  1. Alueen käyttötarkoitus määritetään toiminnan mukaiseen tarkoitukseen. Aluetta ei saa käyttää muuhun käyttötarkoitukseen. Käyttöoikeuden saaja hakee muut mahdollisesti tarvittavat viranomaisluvat erikseen.
  2. Alueelle ei saa aiheutua vahinkoa tai muuta haittaa.
  3. Alue ei saa roskaantua. Käyttöoikeuden saaja vastaa roskaantumisesta ja siistimisestä käyttöoikeusalueella ja myös sen läheisyydessä. Mikäli alue roskaantuu eikä käyttöoikeuden saaja siivoa aluetta, kunnalla on oikeus periä käyttöoikeuden saajalta aiheutuneet siivouskulut.
  4. Luvan saaja vastaa kustannuksellaan kaikista syntyneistä vahingoista.
  5. Sähkö sisältyy käyttöluvan hintaan, mutta sähkön saannin ja käytön yksityiskohdista on sovittava kuntatekniikan puisto-osaston kanssa erillisesti.
  6. Käyttölupaa ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle ilman kunnan suostumusta.
  7. Luvan saaja sitoutuu ennallistamaan alueen viikon kuluessa käytön päättymisestä.
  8. Luvasta peritään tekninen ja elinvoimapalvelut hinnaston mukainen maksu, joka vuoden 2024 aikana on 0,50 e/m2 / viikko (+ kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero).


Kerrothan yhteydenotossasi seuraavat asiat tai täytä samansisältöinen sähköinen lomake. Huom! Lomakkeen täyttö ei sido sinua vielä mihinkään. Vastausaikaa on 29.2.2024 saakka.
https://bit.ly/kirsikkapuisto

  1. Yritysnimi ja y-tunnus (jos sellaiset ovat valmiina).
  2. Lyhyt vapaamuotoinen kuvaus toiminta-ajatuksesta/-suunnitelmasta.
  3. Tilavaade toimintaa varten.
  4. Mitä tilaan on tarkoitus sijoittaa (kalusteita, myyntikoju, jne.)
  5. Suunniteltu toiminta-aika. Kerrothan arvion kokonaisajasta, viikoittaisesta aukioloajasta sekä päivittäisistä aukioloajoista. Toimintaa voi harjoittaa syyskuun loppuun saakka. Toimijan tulee sitoutua pitämään toimintaa vähintään neljän viikon ajan.


Yhteyshenkilöt asiassa
Mäntsälän yrityskehitys Oy / yrityspalvelupäällikkö Irina Patrikainen puh. 0400 414 544 e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (huom! 1.2. alkaen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja p. 040 314 6464)
Mäntsälän kunta / maankäyttöinsinööri Pekka Kautto puh. 040 314 5251 e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Mäntsälän kunta / viheraluemestari Outi Asikainen puh. 040 314 5833 e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.