Siirry sisältöön

McDonald's avaa syksyllä Mäntsälässä

Pikaruokaketju McDonald's sai rakennusluvan Mäntsälän Linnalan yritysalueelle. Ravintola tulee Lahdentien ja Porvoon ja Hyvinkään välisen tien risteysalueen tuntumaan Maisalantielle. Avajaisia on tarkoitus viettää jo syksyllä 2024. 

Rakennuslupa saatiin kerrosalaltaan 662 m² kokonaisuuden toteuttamiseen, josta ravintolan osuus on 627 m² ja talousrakennuksen 35 m ². Ravintolaan tulee sisäleikkipaikka, pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit ja kahden tilauspisteen autokaista. Ulos on suunnitteilla 46 autopaikkaa ja 16 polkupyöräpaikkaa. Autopaikoista kaksi on suunniteltu esteettömiksi ja neljä latauspaikoiksi ja kolme tilausta odottaville. 

Vuona 2023 ketju avasi kuusi uutta ravintolaa Suomessa. Tänä vuonna on tarkoitus avata sama määrä ravintoloita, Mäntsälän ollessa yksi niistä. Suomen McDonald'sin toimitusjohtaja Olli Johansson toteaa ketjun omassa tiedotteessa näkevänsä Mäntsälän ravintolan erittäin hyvänä investointikohteena.

Ravintolan tulo tarkoittaa myös useita uusia työpaikkoja Mäntsälään. Tyypillisesti yksi McDonald's työllistää noin 60 henkilöä. Tarkkoja lukuja Mäntsälän kohdalla ei vielä ole julkistettu. Ravintolat ovat yrittäjävetoisia ja myös yleinen yrittäjähaku McDonald's ravintoloihin löytyy ravintolan kotisivuilta.

Linkki tammikuiseen lehdistötiedotteeseen: https://www.mcdonalds.com/fi/fi-fi/mcdonalds/media/article/uusi_mcdonalds_ravintola_suunnitteilla_mantsalaan.html