Siirry sisältöön

Mikkola Transportin historian merkittävimmän investoinnin rakennustyöt Mäntsälässä alkavat

Pitkäikäisen perheyhtiö Mikkola Transportin uusi varasto- ja terminaalirakennus rakennetaan Mäntsälään Kapulin yritysalueelle. Omaa työvoimaa yrityksellä on tällä hetkellä 19 työntekijää ja investoinnin myötä lisätyöpaikkoja avautunee 4-5 kappaletta. Investointi mahdollistaa myös liikenteen sähköistymisen huomioimisen, kun valmius siirtymään huomioidaan suunnitteluvaiheessa.

Mikkola Transportille uusi varasto- ja terminaalirakennus Mäntsälään

Tiedote – 06.05.2024 9.00

Mikkola Transport (Eero Mikkola Oy) on päättänyt rakentaa uuden varasto- ja terminaalirakennuksen Mäntsälän Kapulin yritysalueelle Helsinki-Lahti moottoritien välittömään läheisyyteen. Kyseessä on yhtiön pitkän historian merkittävin investointi ja sillä halutaan vastata ulkoisten logistiikkapalveluiden kasvaneeseen kysyntään. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja valmista on alkuvuodesta 2025.

Mikkola Transportin uuden varasto- ja terminaalirakennuksen havainnekuva.

Kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoava Mikkola Transport on lähes 100-vuotisen historian omaava perheyritys, joka on vuosien varrella muuttunut perinteisestä kuljetusliikkeestä monipuoliseksi logistiikkatoimijaksi. Varastointipalveluiden kasvanut kysyntä sai yrityksen tekemään investointipäätöksen ja panostamaan voimakkaasti varastoliiketoiminnan kasvuun.

Uusi varasto- ja terminaalirakennus on jo pitkään ollut meillä hiljaisessa suunnittelussa ja kasvaneen kysynnän johdosta nyt oli oikea aika projektin toteuttamiselle. Mäntsälän erinomainen logistinen sijainti sekä yrityksen pitkä historia paikkakunnalla olivat merkittäviä tekijöitä sijoittumispaikanvalinnassa, sanoo Eero Mikkola Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Mikkola.

Kasvavan kapasiteetin lisäksi uudet tilat antavat paremmat mahdollisuudet toteuttaa entistä monipuolisempia varastointi- ja terminaalipalveluita, niin sisällä kuin ulkonakin. Pystymme myös keskittämään toimintojamme enemmän yhteen paikkaan, joka kasvattaa varastoinnin ja kuljettamisen yhdistämisestä saatavia synergiaetuja. Täysin uuden kiinteistön suunnittelussa on myös voitu huomioida logistiikan muuttuva toimintaympäristö, esimerkiksi raskaan liikenteen sähköistymisen osalta, jatkaa Eero Mikkola Oy:n operatiivinen johtaja Iiro Mikkola.

Ensimmäisessä vaiheessa rakentuu 2000m2 varasto- ja terminaalitilaa sekä 200m2 toimisto- ja sosiaalitiloja. Myöhemmin toteutettavassa toisessa vaiheessa on tarkoitus rakentaa 2000m2 lisää
varastotilaa. Alueelle on myös suunniteltu kaluston säilytykseen tarkoitettua hallia. Rakennusten lämmitysmuodoksi on valittu maalämpö ja kattorakenteiden suunnittelussa on huomioitu mahdollinen aurinkopaneelien asennus.

Yhteydenotot
Tarmo Mikkola 
Toimitusjohtaja  
Eero Mikkola Oy 
+358400559999 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Iiro Mikkola
Operatiivinen johtaja
Eero Mikkola Oy  
 +358400748350
iiro.mikkola@emikkola.fi