Siirry sisältöön

Palvelut

Mäntsälän malli

Neuvontapalvelut

Autamme yrittäjäksi aikovaa yrityksen suunnittelussa ja yrityksen kehittämistä haluttuun suuntaan. Laadimme yhdessä liiketoimintasuunnitelmia ja liiketoimintasuunnitelmaan liittyviä laskelmia, joita tarvitaan rahoittajien ja viranomaisten kanssa neuvoteltaessa. Ota yhteyttä jo yrittämisen ensimetreillä.

Toimivat yritykset saavat apua kehittymisessä. Kehittyminen voi olla yritystoiminnan laajentamista tai kansainvälistymistä. Olemme yrittäjän tukena myös sukupolvenvaihdoksissa sekä yritysten osto- ja myyntitilanteissa. Autamme yrittäjää hahmottamaan toiminnan nykytilanteen sekä etsimme yhdessä menetelmät jatkokehittämiselle. Menetelmiä voivat olla esimerkiksi erilaiset rahoitusvaihtoehdot, tutkimukset, tuotekehitys tai koulutus. Neuvontapalvelu on mäntsäläläisille yrityksille maksutonta.

Yritystontti ja teollisuustontti Mäntsälästä

Tarjoamme myytäväksi tai vuokrattavaksi Mäntsälän kunnan yritystontteja ja teollisuustontteja.

Tarjoamme kokonaisratkaisuja yritystonttia tarvitseville sisältäen energian, tietoliikenteen ja veden. Palvelemme myös kaikissa muissa yrityksen sijoittautumisasioissa.

Yritystonttilaskurimme antaa selkeän kuvan tontin kokonaiskustannuksista. Kokeile.

Yritysrekisteri

Ylläpidämme Mäntsälän alueen yritysrekisteriä. Yritysrekisteristä voi hakea tarvitsemansa palvelut Mäntsälästä. Yritysrekisteri on myös selailtavissa Mäntsälän kunnan nettisivuilla.

Toimitilat Mäntsälästä

Ylläpidämme rekisteriä vapaista yksityisistä toimitiloista. Kun haluat vuokrata tai ostaa liiketilaa, tuotantotilaa tai varastoa - katso tarjolla olevat vapaat toimitilat. Voit lajitella toimitiloja sarakeotsikoista tyypin, sijainnin tai pinta-alan mukaan.

Varaa aika

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 176 8712

mantsalan malli opinnaytetyo 700x993