Ball lahjoittaa Mäntsälään 10 000 euroa tänään torstaina 4. kesäkuuta 2020

Mäntsälän Mattilassa toimiva Ball tukee mäntsäläläisiä perheitä ja yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat kohdanneet haasteita COVID-19 epidemian vuoksi.

Maailmanlaajuinen Ball-konserni päättänyt tukea COVID-19 epidemiasta kärsineitä henkilöitä toimipaikkojensa lähiyhteisöissä globaalisti. Emoyhtiö on osoittanut tähän yhteensä 5 miljoonaa dollaria.  Annettava tuki on jaettu kaikille yhtiön toimipaikoille henkilöstömäärän suhteessa.  Mäntsälän tehtaan osalta osuus tästä summasta on 10 000 euroa.

Tavoitteena on auttaa ihmisiä, jotka ovat joutuneet avun tarpeeseen COVID-19 epidemian vuoksi, kohderyhminä on mainittu lapset, lapsiperheet ja vanhemmat ihmiset. Monet perheet ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin lomautusten ja työttömyyden vuoksi, useissa maissa riskiryhmiin kuuluvat henkilöt, kuten vanhemmat ihmiset ovat joutuneet rajoittamaan elinpiiriään tuntuvasti pandemian vuoksi. Tuki pyritään kohdistamaan tehtaan kotipaikkakunnalle ja se ohjataan Mäntsälän seurakunnan, Keusoten sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta. Näin tuki saadaan kohdennettua apua tarvitseville perheille ja henkilöille. Käytännössä tukimuoto on Mäntsälän Citymarketin lahjakortit.

Ball on maailman suurin alumiinitölkkien valmistaja, joka työllistää yli 18.000 ihmistä reilussa sadassa maassa. Suomen tuotantolaitoksella Mäntsälän Mattilassa Ball työllistää 100 henkilöä.

Lisätietoja: Ball Beverage Packing Mäntsälä Oy, HR manager Pekka Heinänen.