Hybrid Energia ja Ohkolan koulun vanhempaintoimikunta sekä Ohkolan OKA ry palkittiin Silmun Ry:n kokouksessa tiistaina 29. syyskuuta 2020

Hybrid-Jani pystyttää

Mäntsäläläinen Hybrid Energia palkittiin tiistai-iltana Silmu Ry:n kokouksessa parhaana yrityshankkeena Silmun toiminta-alueelta. Palkinnon vastaanotti Hybrid Energian toimitusjohtaja Jani Väänänen. Hybrid Energian hanke "Energian edistäminen" kehitettiin uusiutuvien energiamuotojen yhdistämistä käyttäjille helpompaan muotoon ja jakeluverkkoon liitettävine ratkaisuineen. Hybrid Energian hanke on saanut myös mukavasti julkisuutta lehdistössä ja Jani Väänänen on vienyt etenemisprosessia yhdessä Silmun kanssa sujuvasti eteenpäin. 

Vuoden kyläteko -palkinto myönnettiin Mäntsälän Ohkolan kylän toimijoille. Ohkolan koulun vanhempaintoimikunta ja Ohkolan OKA ry toteuttivat Ohkolan leikki- ja liikuntapaikkahanketta, jossa uudistettiin koulun pihaa kyläläisten yhteiseksi kokoontumispaikaksi. Hanke oli koko kylän yhteinen voimannäyte. Pihasta löytyy kaikkea vauvakeinusta aikuisten monitoimiliikuntatelineeseen. Ohkolan palkinnon vastaanottivat Niina Allonen ja Kati Kottila-Etuaro.