Siirry sisältöön

Mekin valitsimme Mäntsälän

Yhä useampi yritys on ymmärtänyt keskeisellä paikalla sijaitsevan kunnan tarjoamat edut ja päätynyt sijoittumaan "kartanoiden kuntaan". Tule sinäkin oikopäätä Mäntsälään!

Hybrid Energia

Hybrid Energia on uusiutuvien energiamuotojen edistäjä, valmistaja ja jälleenmyyjä. Rannikolle Hangon ja Porvoon työkohteisiimme on lyhyt matka ja VT 25 ja VT 55 vetävät hyvin.

Kantomies

Kantomies on puunkaadon ja kantojyrsinnän ammattilainen. Tontti isojen teiden varrella ja synergia energiapuualan yritysten kanssa ratkaisi sijoittumisemme Mäntsälään.

Masku

Maskun Kalustetalon uusi logistiikkakeskus on yksi yrityksen 35-vuotisen historian merkittävimmistä investoinneista. Mäntsälään sijoittuva keskus nostaa Maskun ykkösasemaan Suomen huonekalulogistiikassa.

Hotelli Kartanon Meijeri

Uusi Hotelli Kartanon Meijeri valmistuu historialliseen meijeriin Mäntsälän ydinkeskustassa. Se tasaa huonekysyntää ja tuo uuden yöpymismahdollisuuden keskustaan.

Majatalo Elsa

Hieno maaseutuympäristö lähellä Mäntsälän keskustaa ja muita kaupunkeja sekä Mäntsälän Yrityskehityksestä saatu apu, saivat Majatalo Elsan sijoittumaan Mäntsälän Hirvihaaraan.

Tietoeditori

Kaikenlaisten tietotekstien toimittamiseen ja tuottamiseen erikoistuneen yrittäjän toi Mäntsälään oikorata. Mäntsälän etuna on, että kunta pitää huolta yrittäjistään, ja junalla pääsee nopeasti asiakas-tapaamisiin Helsinkiin.

Story Hill

Storyhill on elokuva-alan yritys, joka esittää Cinema Mäntsälässä ensi-iltoja uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla. Asiakkaat ovat löytäneet laadukkaan palvelun hyvin ja yhteistyö Mäntsälässä on sujunut loistavasti.

Recticel

Recticel Insulation on belgialainen lämmöneristelevyvalmistaja, jonka uusi tehdas sijaitsee Mäntsälässä. Mäntsälästä eristelevyjä on Suomen lisäksi kätevä toimittaa myös Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan sekä Baltian maihin.

Fysio Wala

Fysio Wala tarjoaa laadukasta fysioterapiaa. Tunnettavuus oli Mäntsälässä helppo saavuttaa ja Mäntsälän Yrityskehitys oli hurjan hyvä apu yrityksen perustamisessa.

Vispal

Vispal tarjoaa sovelluskehityspalveluja ja digimarkkinointia. Töitä riittää Mäntsälässä ja verkostot toimivat erinomaisesti paikkakunnalla.

Gles

Gles hoitaa teollisuustonttien ja teiden pohjarakentamiset ja tasaukset sekä betonimurskeen toimitukset. "Mäntsälässä ensimmäistä kertaa tunsin kunnan haluavan yrityksiä kuntaan ja kaikki tonteista lupiin toimi kuin rasvattu."

Movenor

Movenor on kokenut eristämisen ammattilainen. "Movenor valitsi Linnalan tontin loistavan moottoritienäkymän takia. Mäntsälästä käsin on helppo lähteä asiakkaiden luo." -Timo Niemikorpi, Yrittäjä

OrboTech

OrboTech Finland tuo maahan ja markkinoi siivouslaitteita ja -tarvikkeita. Mäntsälä valikoitui paikaksi hyvien kokemusten sekä erinomaisen logistisen sijainnin myötä.

Koskisen Betoni

Koskisen Betoni sijoitti uuden betoniasemansa tietenkin sinne, missä on kysyntää. Mäntsälän seudulla teollinen rakentaminen on vilkasta ja liikenneyhteydetkin ovat joka suuntaan erinomaiset.

Lehtiliiteri

Lehtiliiteri sitoo ja jatkojalostaa painotöitä alihankkijana. Toiminta päätettiin siirtää Mäntsälään ja samalla etäisyydet lähes kaikkiin kirjapainoihin lyhenivät ratkaisevasti.

Perustava

Suomen suurin paikalla valettavien betoniperustusten urakointiin erikoistunut yritys valitsi Mäntsälän. Sijainti, hyvät yhteydet ja mutkaton asiointi kunnan kanssa olivat perusteita valinnalle.

Panimo Kiiski

Panimo Kiiski valmistaa korkealaatuisia käsityöläisoluita. Pienpanimon asettumista Mäntsälään vauhditti etenkin kunnan ja Mäntsälän Yrityskehityksen yrittäjämyönteinen asenne ja ripeä palvelu.

Fun Velmumesta

Fun Velmumesta on lasten ja nuorten oiva lähiliikuntapaikka Mäntsälässä. Mäntsälä oli selkeä valinta erityisesti lapsiperheiden runsauden vuoksi.

Pasi-Robot

Teollisuusrobotteja integroiva Pasi-Robot valitsi Mäntsälän Linnalan. Vaakakupissa painoivat moottoritienäkyvyys ja hyvät liikenneyhteydet juomateollisuuden suuryrityksiin.

Löydä toimitila Mäntsälästä