Siirry sisältöön

Miksi sijoittua Mäntsälään: Tietoliikenneyhteydet yrityksille

Huippunopea valokuituyhteys on saatavana kaikilla Mäntsälän teollisuus- ja yritysalueilla

Toimivat ja nopeat internetyhteydet ovat tänä päivänä yksi tärkeimmistä yrityksen resursseista. Ne mahdollistavat nykyaikaisten pilvipalveluiden käytön. On käytössä sitten Office 365 -palvelu, Exchange, OneDrive for business, verkkovarmuuskopiointi tai Dropbox, hyötyy yritystoiminta nopeasta internetyhteydestä merkittävästi.

 
Valokuituverkon kattavuuskartta
Suurenna kattavuuskartta klikkaamalla

Mahdollisuus digitaalisia palveluita tarjoaville yrityksille

Nopea, kiinteä ja tarvittaessa symmetrinen kuituyhteys mahdollistaa myös sen, että yritys voi itse tarjota kehittyneitä digitaalisia palveluita, esimerkiksi etätuen tai etähuollon muodossa. Verkossa tapahtuvat koulutus- ja konsultointipalvelut, kuten webinaarit, podcastit tai suoratoisto (striimaus) ovat mahdollisia.

Digitaalinen liiketoiminta vaatii tietoliikenteeltä paljon

Olipa vaatimuksesi tietoliikenteelle jopa datakeskuksen kokoluokkaa, riittää tiedonsiirtokapasiteetti, kun yrityksesi sijoittuu Mäntsälään.

Etuja verkkokaupan hallintaan

Verkkokaupan hallinta voi olla reaaliaikaisesti kytkettynä kassa- tai varastojärjestelmään.

Turvallisuus

Myös erilaiset turvallisuuteen liittyvät palvelut, kuten videovalvonta, saavat uusia mahdollisuuksia, kun käytössä on valokuituliittymä.

Etuja taloushallinnon siirtämiseksi pilvipalveluihin

Taloushallinto on yhä useammassa tapauksessa järkevää siirtää pilvipalveluun. Monet taloushallinnon pilvipalvelut hyötyvät laadukkaasta ja häiriöttömästä tietoliikenneyhteydestä. Valokuitu on ehdottomasti paras, luotettavin ja häiriöttömin tapa toteuttaa taloushallinnon siirto pilvipalveluun.

Häiriötön ja luotettava tietoliikenne

Valokuitu on luotettavin tekniikka, jolla voi liittyä internettiin. Se ei ole altis häiriöille, kuten ukkoselle tai muille sääilmiöille. Myös tyypilliset modeemivauriot tai ADSL-kaapelin kautta muodostuvat ukkosen aiheuttamat tietokoneiden vauriot ovat mennyttä aikaa käytettäessä valokuituyhteyttä.

Työasemien ja laitteiden ylläpito nopeutuu ja on vähemmän altista häiriöille

Työasemien ylläpitotoimet, kuten Windows käyttöjärjestelmän päivitykset ja virustorjunnan päivitykset, onnistuvat nopeasti, murto-osassa siitä ajasta, joka niihin menisi hitaampia yhteyksiä käytettäessä. Etätuki ja etähuolto toimivat sujuvasti ja aikaa säästyy.

Päivittäiset rutiinit yrityksessäsi toimivat sujuvasti

Kaikkein tärkein etu muodostuu päivittäisten rutiinien sujuvuudesta. Sähköpostit ja pikaviestit tulevat koneellesi valon nopeudella etkä joudu odottelemaan asioiden valmistusta vain hitaan nettiyhteyden takia. Tämä säästää kallista työaikaa.

Videoneuvottelut, etätyö ja laitteiden tai tietokoneiden etäkäyttö on sujuvaa, kun yrityksellä on valokuidulla toteutettu laajakaistayhteys.

Ota yhteyttä - me olemme valmiit

Juha Leinonen
+358 40 176 8712
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Irina Patrikainen
+358 400 414 544
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ole hyvä ja anna nimesi.

Anna edustamasi yrityksen nimi.

Meidän on helpompi olla yhteydessä jos annat sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja anna puhelinnumero josta sinut voi tavoittaa.

Ole hyvä ja jätä jokin viesti.