Koronavirus - Nyt on se hetki, jolloin kaveria ei jätetä.

Koronavirus on vaikuttanut meidän kaikkien elämään niin työssä kuin kotona.  Nyt on tärkeää, että me kaikki tuemme toisiamme ja käytämme paikallisia palveluita. Me kaikki haluamme, että Mäntsälässä on jatkossakin palveluita, kauppoja sekä työpaikkoja.  Ostamalla paikkakunnan yrittäjiltä takaamme työpaikkojen olemassaolon jatkossakin. Olen ilokseni huomannut miten eri alojen yrittäjät ovat lähentyneet ja niinhän siinä yleensä käy, että ulkoinen uhka luo yhteenkuuluvuutta. 
 
Meillä on Mäntsälässä tarjolla tuotteita ja palveluita, joita löydät Mäntsälän Yrityskehitys Oy nettisivuilta https://www.yrityskehitys.net/yrityshakemisto . Varmista,että omat yrityksesi tiedot löytyvät sinulle ilmaisesta hakemistosta. Hakemistosta löydät siivouspalvelut, autonkorjaamot, polkupyöräkorjaamot, rakentamispalvelut, kuntosalit, kirjakaupan, silmälasiliikkeet, hammashoitolat, hierojat, panimon, leipomon, ravintolat, kahvilat, ruokakaupat ja paljon muita yrityksiä. Käytetään palveluita ja ostetaan paikallisista yrityksistä. Näin voitamme yhdessä tämän ulkopuolisen uhan.
   
Kunta ja kunnan omistamat yhtiöt kuten Nivos, Vuokra-asunnot, Jäähalli ja Mäntsälän Yrityskehitys Oy sitoutuvat myös käyttämään paikallisia palveluita hankinnoissaan. Kuntakonsernin ei ole nyt syytä lähteä kilpailuttamaan paikallisilta ostamiaan palveluita. Kunnalle yritykset ovat yksi tärkeä elinvoiman ehto.  Kunta valmistelee myös omaa tukea yrityksille, jotka nyt ovat pulassa. Tästä kuulemme lähiaikoina.
 
Kun yrityksesi tarvitsee neuvoja ja apua koronaviruksen tuomassa uhassa olemme tehneet meidän nettisivuille koronavirus osion:  https://www.yrityskehitys.net/koronavirus  .Tältä sivustolta löydät tuoreimmat tiedot siitä, mistä voi saada ja hakea tukea. Olemme myös auttamassa yrittäjiä tässä hankalassa tilanteessa. Palvelemme puhelimitse tai sähköisesti. Lähetämme teille sähköpostitse aina uusimmat tukimahdollisuudet.
       
Yhdessä joukkueena voitamme tämän ulkopuolisen uhan. Voitettuamme tämän uhan on mukava halata kaveria. Kaveria ei jätetä.

Pysykää terveinä.

Harri Kari
CEO - Toimitusjohtaja
Development Company Mäntsälä
Mäntsälän Yrityskehitys Oy ( Ltd )
+ 358 400 493 008